Wat wil ik nu écht bereiken?

Wat wil ik nu écht bereiken?
Wat wil ik nu écht bereiken?

Vraag je je de laatste steeds vaker af wat je nu echt wilt? Heb je het idee dat je wordt geleefd? Geeft je werk niet meer voldoening maar weet je ook niet wat je nu wel precies wilt? Zichtin kan je helpen.

Zorg voor focus

Doelen nastreven om iets te kunnen bereiken, zorgen ervoor dat je ergens daadwerkelijk komt. Wat doe je als je je doelen hebt bereikt? Voel je je dan gelukkiger? Ben je dan tevreden? Je kunt wel steeds nieuwe doelen willen halen maar als je weer in dezelfde spiraal terechtkomt, ligt het ‘probleem’ waarschijnlijk ergens anders. In de meeste gevallen ontbreekt het aan focus.

‘Less is more’

Focus is belangrijk om in te zien wat je nu echt wilt. We willen tegenwoordig steeds meer en alles moet groter en mooier zijn. In de meeste gevallen gaat het om ‘less is more’. Deze uitspraak is afkomstig van de Amerikaanse architect Frank Lloyd Wright. Bij ‘less is more’ gaat het om de simpliciteit van de schoonheid. Brengt een nog hogere functie meer vreugde in je leven?

Stel dat je eindelijk die hoge functie binnen het bankwezen hebt behaald. Bij die functie horen vergaderingen, werkbezoeken, buitenlandse reizen en vele uren lezen van diverse rapporten. Tijd voor familie en vrienden schiet er bij in en er is weinig tot geen tijd meer voor het uitvoeren van je hobby’s. Na een half jaar merk je dat je niet meer lekker in je vel zit. Je verdient nu meer geld, maar is dat het allemaal waard?

Automatische piloot

Een groot deel van ons leven leven we op de automatische piloot. De meeste dingen die we doen, doen we omdat het ‘moet’. Zichtin helpt je bij het vinden van wat je nu echt graag wilt bereiken. Samen gaan we een concreet plan opstellen en deze stap voor stap uitwerken en uitvoeren.

Zichtin helpt

Datgene doen wat je wil doen, kan echt! Neem vandaag nog contact met mij op!

Misschien ook leuk om te lezen:
Omgaan met veranderingen op de werkvloer

Verander vandaag nog,
vraag Charles om advies!
Ik nodig Charles uit voor een vrijblijvend maar verhelderend gesprek