Omgaan met veranderingen op de werkvloer

Onzekerheid en ontevredenheid

Om niet stil te komen te staan, zijn we genoodzaakt ons aan te passen aan de veranderingen op ons werk. Er komen nieuwe werkprocessen, in minder tijd moet meer werk worden verricht en / of de verantwoordelijkheid wordt groter. Veranderingen zijn goed maar kunnen ook leiden tot onprettige situaties. Zeker wanneer we constant andere werkzaamheden dienen te verrichten waarvoor we niet zijn aangenomen. Het plezier in het werk maakt plaats voor onzekerheid en ontevredenheid.

Op de automatische piloot

In economisch slechte tijden ligt het werk niet voor het oprapen. We zijn blij dat we nog werk hebben. Daarom passen we ons bij veranderingen aan. Of we over de juiste vaardigheden beschikken staan we vaak niet bij stil, daar komen we later achter. Dan is het vaak al te laat.

Iedereen heeft een keuze

Mensen realiseren zich vaak onvoldoende dat ze ongeacht slechte of goede tijden wel degelijk een keuze hebben. Echter, het is de manier waarop men met de situatie omgaat. Omgaan met veranderingen en het maken van de juiste keuze is voor de één gemakkelijker dan voor de ander. Iedereen kan het leren en ik help u daar graag bij.

Zichtin helpt u op weg

Hoe ik u kan helpen? Ik zeg niet welke keuze u dient te maken. Door u te ondersteunen met mijn persoonlijke betrokkenheid komt u zelf tot de juiste oplossing.

Durft u het aan een keuze te maken?

Neem voor vragen of meer informatie contact op met Zichtin!

Verander vandaag nog,
vraag Charles om advies!
Ik nodig Charles uit voor een vrijblijvend maar verhelderend gesprek